Sevilen Tiyatro Sanatçısı Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti.

Gökçer'in cenazesinin yarın eşi Cüneyt Gökçer'in yanına defnedileceği öğrenildi. Oyuncunun kızından ilk paylaşım gelirken, birbirinden ünlü isimler de Gökçer'e taziyelerini sundu.

'Taçsız Kral', 'Yılan Hikayesi' ve 'İstanbul Kırmızısı' gibi yapımlarda yer alan, 1988 yılında 'devlet sanatçısı' unvanının sahibi olan Ayten Gökçer, yaşama veda etti.

Milliyet'in haberine göre usta oyuncunun cenazesi 15 Mayıs Çarşamba günü öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na eşi Cüneyt Gökçer'in yanına defnedilecek.

Son Dakika: Ayten Gökçer hayatını kaybetti

"ÇOK SEVDİK SENİ ANNEM"

Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba , Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla annesinin ölümünü doğrulayarak; cenaze bilgilerini paylaştı.

Son Dakika: Ayten Gökçer hayatını kaybetti

"SANATIYLA DERİN İZLER BIRAKTI"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sinema ve tiyatromuzun duayenlerinden Ayten Gökçer’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sanatıyla ardında derin izler bırakan kıymetli sanatçımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
TiyatroVefatAyten Gökçer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.