Fenerbahçe'nin Arda Güler planı ortaya çıktı

Yeni sezona iddialı başlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde dikkat çeken isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Sarı-Lacivertli takım, ara transfer dönemi için de çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe ara transfer dönemi için Arda Güler'e kilitlendi. İspanyol medyasının iddiasına göre Mario Branco, Real Madrid, Başkan Ali Koç da Arda Güler'i ikna etmeye çalışıyor.

Yeni sezona iddialı başlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde dikkat çeken isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Sarı-Lacivertli takım, ara transfer dönemi için de çalışmalarına hız verdi.

İspanyol medyası, Fenerbahçe'nin genç yetenek Arda Güler'i yeniden kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğunu öne sürdü.

AS'ın haberine göre, Temmuz 2023'te 20 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, tekrar Sarı-Lacivertli formayı giyebilir.

Haberde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Mario Branco'nun, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin bu sezon yeteri kadar süre vermediği Arda Güler'i ara transfer döneminin ana hedefi olarak belirlediği ifade edildi.

Mario Branco, Arda Güler'in geri dönüşü için Real Madrid ile görüşmelere hazırlanıyor. Başkan Ali Koç ise Arda Güler ile bir araya gelecek.

Fenerbahçe'nin başındaki dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, kadroda Arda Güler'i görmek istiyor. Başarılı teknik adam, yönetimden Arda Güler'i transfer etmelerini talep etti.

Fenerbahçe ile Real Madrid arasındaki görüşmelerde, İspanyol kulübünün ağır şartlar talep etmemesi ve Arda Güler'in maaşının karşılanması durumunda kiralık transferin gerçekleşebileceği belirtiliyor.

Bu sezon Real Madrid formasıyla 10 resmi maçta 291 dakika süre alan milli oyuncu, henüz gol ya da asist katkısı yapmadı. Transfermarkt verilerine göre, Arda Güler'in piyasa değeri son bir yılda 3 kat artarak 45 milyon Euro'ya ulaştı.

Anahtar Kelimeler:
FBArda GülerAli Koç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.