En-Nesyri, Fenerbahçe'de! Maliyeti ve İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Fenerbahçe'nin Sevilla forması giyen 27 yaşındaki forvet Youssef En-Nesyri transferinde sona ulaştığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin anlaştığı golcünün maliyeti ve İstanbul'a geliş tarihi netlik kazandı.

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, transferde büyük bir yıldızla anlaşma sağladı. Al Ahli'den Allan Saint Maximin'i sezon sonuna kadar kadrosuna katarak dikkat çeken sarı-lacivertliler, Youssef En-Nesyri ile de her konuda anlaşma sağladı.

Haber Global'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferini açıklamaya hazırlandığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Faslı santrfor ve Sevilla ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Süper Lig devinin anlaşma sağladığı Youssef En-Nesyri'nin gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giyeceği vurgulandı.

En-Nesyri, Fenerbahçede Maliyeti ve İstanbula geliş tarihi belli oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Youssef En-Nesyri'nin menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. Portekizli teknik direktörün yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

"Kulüp sizinle 1.5 aydır temasta, artık bu iş ya olsun ya olmasın. Ben seni takımıma çok istiyorum."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Allan Saint Maximin'le yaptığı konuşmanın aynısını Youssef En-Nesyri ile yaptığı kaydedildi. Faslı santrforun bu görüşmede, "Kabul ediyorum teklifi, artık Fenerbahçe ile yürüyebiliriz" dediği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.