Türkiye - Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Paris Yaz Olimpiyatları’nda parkeye çıkmaya hazırlanan Filenin Sultanları’nın maç programı belli oldu. Ay-yıldızlı temsilcimiz, Milletler Ligi’ne çeyrek finalde veda ederken Olimpiyatlarda ise finale odaklandı. A Milli Kadın Voleybol Takımı 26 Temmuz - 11 Ağustos’ta düzenlenecek Olimpiyatlarda C Grubu’nda yer alacak. Millilerin rakibi ise İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti gibi takımlar oldu. 

, Paris Yaz Olimpiyatları’nda madalya için mücadele edecek. Ay-yıldızlı temsilcimizin Olimpiyatlarda mücadele edeceği kadro belli oldu. Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Gizem Örge, Beyaz Arıcı gibi isimler kadroda kendine yer buldu.  tutkunları ise Filenin Sultanları’nın maç programını merak ediyor. ’nda 100’den fazla Türk sporcu madalya için mücadele edecek. Peki Filenin Sultanları Olimpiyat maçları ne zaman, saat kaçta? İşte, maç programı…

FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT MAÇLARI NE ZAMAN?

Yaz Olimpiyatları bu yıl binlerce sporcunun katılımıyla Fransa’nın ev sahipliğinde Paris’te yapılacak. Organizasyon 27 Temmuz- 11 Ağustos tarihleri arasında devam edecek.

Paris Olimpiyat Oyunları’nda C Grubun’da mücadele eden Filenin Sultanları ilk maçını 29 Temmuz Pazartesi günü Hollanda karşısında oynayacak.

Hollanda mücadelesinin ardından Ay-yıldızlı temsilcimiz Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile karşılaşacak.

Ntvspor'un haberine göre, Filenin Sultanları’nın ilk maçı Hollanda ise 29 Temmuz günü saat 10.00’da oynanacak. Mücadelenin yayıncı kuruluşu henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak karşılaşmaların TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanması bekleniyor.

TÜRKİYE’NİN OLİMPİYAT MAÇ PROGRAMI

29 TEMMUZ

10.00: Türkiye-Hollanda

1 AĞUSTOS

10.00:Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

4 AĞUSTOS

10.00: Türkiye-İtalya

FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT KADROSU

Cansu Özbay, Elif Şahin, Melissa Vargas, Hande Baladın, Ebrar Karakurt, Tuğba İvegin, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Eda Erdem, Aslı Kalaç, Zehra Güneş, Gizem Örge, Beyza Arıcı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.