Siyonizmin kurumlarını -CFR, NATO, BM, AB, Bilderberg, IMF, CIA, STK ve vakıfları-bilmeden dünyada olanları anlamak mümkün değildir!

Katliam yapan, soykırım yapan Netanyahu’nun ABD Başkanı ve başkan adayı tarafından tebrik edilmesini nasıl anlayabiliriz?

Kabala inancına sahip, Arz-ı Mevud hedefine inanmış sapkın, ırkçı, gücü hak sebebi sayan güruh, dünyayı önce kurumları ve kuruluşlarıyla sarmış, koyduğu kurallarla esir etmiştir.

CFR, CIA, NATO, BM, IMF, AB, STK ve vakıflar ile merkez bankalarını kurmuş ve Gizli Dünya Devleti’ni böylece oluşturmuşlardır.

Şimdi sıra, Gizli Dünya Devleti'ni ilan etmeye ve egemenlik kurallarını icra etmeye gelmiştir.

Dünyada kurulmuş bulunan Siyonist kurumları kimler, ne zaman kurmuştur?
Cevabını aramamız ve alternatiflerini geliştirmemiz yaşamsal öneme sahiptir.

Bu kurumların ilki CFR’dir. Kuruluşunun tasarlanması 1700'lü yılların sonlarına dayanır.
CFR (Dış İlişkiler Konseyi), dünya politikasını kendi kontrollerine almak amacıyla Walter Lippmann öncülüğünde kurulmuştur. CFR’nin bütün maddi giderlerini J.P. Morgan & Co., Carnegie Vakfı, Rockefeller ailesi ve diğer Wall Street bankerleri karşılar.

“37 daimi üyenin 10 tanesi Yahudi, diğerleri yüksek düzey masonlardan oluşur.”

ABD’de dışişleri bakanlığı için CFR’ye bağlı bir kurum demek yanlış olmaz. ABD’de son elli yılın dışişleri bakanları arasında, John Foster Dulles hariç, diğerlerinin tamamının CFR üyesi oldukları bilinmektedir: Dean Rusk, Cyrus Vance, Edmund Muskie, Henry Kissinger, George Schultz ve Alexander Haig gibi.

Hatırlayınız, ABD Başkanı Siyonist olduğunu İsrail’de açıklamış, onun öncesinde ise ABD Dışişleri Bakanı Yahudi olduğunu ilan etmişti.

Dünyadaki büyük şirketlerin ya sahipleri ya da üst düzey yöneticileri CFR üyelerinden oluşmaktadır. Aynı şekilde, basın-yayın, sinema ve sanat sektörü de bu yapının kontrolündedir. Bu yapıya bağlı olanların önü açılmakta ve ünlü yapılmaktadır.

Siyonizmin Kontrolündeki bir diğer kuruluş: CIA

CIA’yı kuran ve kırk yıl süreyle CFR direktörü olan Allen Dulles’ın yanı sıra Richard Helms, William Colby, George Bush ve William Casey gibi CIA başkanları da CFR üyesidir (People’s Almanac, 1987).

CFR, yalnızca ABD’nin değil, dünya siyasetinin de şekillenmesinde öncü rol üstlenmektedir. ABD’de başkanlığa aday olabilmek bu organizasyonların onayına bağlı olduğu gibi, seçim kazanmaları da yine onların oluru ile gerçekleşmektedir.

Bu lobilerin etkisi sadece ABD ve müttefik ülkelerle sınırlı kalmamakta, dünya siyasetini de şekillendirmektedir. ABD’de İsrail lehine olmayan hiçbir yasa, askeri veya ekonomik yardım paketi ya da silah satışı gerçekleşmez. Türkiye’nin F-35 programına dahil edilmemesinin sebebi de budur.

Bu gerçeği anlamak için ABD Dışişleri’nden John G. Rancy’nin, 1983 yılında Liberya Devlet Başkanı Samuel Doe’ya yazdığı mektup dikkat çekicidir:

"Bilindiği gibi, Siyonistler Amerikan ticaret yaşamında büyük rol oynarlar. Onların bu maddi gücü, Siyonist lobisinin siyasi açıdan güçlenmesine de neden olmuştur. Eğer İsrail ile yakın iş birliğine giderseniz, size planlanan desteği sağlamak büyük ölçüde kolaylaşacaktır."     

Bugün, ABD ve dünyada Siyonist yapı daha da güçlenmiş, kurum ve kuruluşlarıyla daha yaygın ve etkili hale gelmiştir.

ABD ve diğer ülke yöneticilerinin -Türkiye dahil- zaman zaman İsrail lehine açıklama yapması ve tavır alması, dünyayı saran siyonist ahtapotun etkisinin bir göstergesidir. Dünya, bu yapının kölesi haline getirilmiş ve Gizli Dünya Devleti’nin kontrolü altına sokulma aşamasına gelmiştir.

Gizli Dünya Devleti'nin İlanı

Gizli Dünya Devleti, dünya hakimiyetini ilan etme zamanının geldiğine inanmaktadır.

Gizli Dünya Devleti'nin (GDD) kurumlarının kurucuları, neredeyse aynı şahıslar ya da aynı ailelerin üyeleridir. ABD’de Rockefeller ailesi, Avrupa’da ise Rothschild ailesi bu yapıya öncülük etmektedir.

GDD, “Tanrılar Kurulu” olarak bilinen 13 kişilik bir grup tarafından yönetilmektedir. Bu kurulun üyelerini ve isimlerini daha önceki yazılarımda ifşa etmiştim.

Gazze’de yaşanan soykırıma, Siyonist olmayan birkaç devlet başkanı dışında dünya sessiz kalmaktadır. Hatta katil Netanyahu ve İsrail’e verilen destek, dünyayı saran Siyonist yapının etkisinin bir sonucudur.

Dünyayı ahtapot gibi saran bu yapının kurumlarını ve çalışmalarını bilmeden, gerekli önlemleri almadan insanlık refaha kavuşamayacak, dünya kan revan içinde açlık ve yoksullukla kalacaktır.

CFR, CIA, NATO, BM, IMF, AB, STK ve vakıflar ile Bilderberg ve merkez bankalarının kurucu ve yöneticilerini ifşa etmeye devam edeceğiz!

Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.