Son zamanlarda bir 3. Dünya Savaşı çıkar mı? Çıkmaz mı? Konusu gündemde. Bu bir algı operasyonudur. Dünya ülkelerinin zaten soğuk savaş döneminde yeteri kadar silahlandıklarını 2016’da yazdığım “Dünyanın Gizli Silahları” kitabımda açıklamıştım.

ABD ile Rusya arasındaki soğuk savaş dönemi 1970 yılına gelindiğinde dünya ülkelerinin elinde 16.000’den fazla Nükleer Füze, Atom ve Hidrojen Bombaları vardı. Bununla beraber Biyolojik Silahlarda da ileri gittiler. ABD Başkanı Nixon araya girdi ve Biyolojik Silahların yasaklanması için Birleşmiş Milletler’e bir kanun teklifi verdi. 50 yıl içinde biyolojik silahlar ortadan kaldırılacaktı. Bunu ne kadar yaptıkları da bilinmiyor.

Ukrayna ile Rusya arasında başlayan savaşta Rusya kendisine karşı çıkan Avrupa’yı “gerekirse nükleer ile vururuz” tehdidini yapınca, Almanya, İngiltere ve Fransa acilen silahlanmaya gittiler. Bu savaş propagandasını yapan ABD, ilk etapta NATO Ülkelerine silah satmaya kalkıştı. Almanya’nın 100 Tane F-35 Savaş Uçağı siparişi ile başlaması da dikkat çekici.

Gelelim 3. Dünya Savaşı meselesine ve kim kime saldıracak?

ABD’nin Planı Ukrayna’yı NATO bünyesine almak.

Böylece Karadeniz’e savaş gemilerini sokmak. Ukrayna’da NATO adı altında üs kurmak ve Rusya’yı nükleer olarak tehdit etmekti. Bu planı Putin’in anlamayacağını mı zannettiler? Sonuçta Rusya Ukrayna’ya saldırdı. Ukrayna’nın başındaki Barış Simgesi (!) Zelenskiy, 2022 Eylül ayında NATO’yu göreve çağırıp Nükleer bir saldırı başlatmasını istedi. Bunun üzerine Rusya da kendisine saldırı olmadıkça Nükleer’e başvurmayacağını açıkladı.

Bu noktada Avrupa Ülkeleri Rusya ile bir savaşa giremeyeceklerini biliyorlar. Ekonomik olarak batarlar. Öbür taraftan da ellerindeki eski silahları ve Uçakları Ukrayna’ya bağışlayarak, kendileri yeni ve modern silahlar alıyorlar.

Önemli soru şu: Kim kime saldırıp da 3. Dünya Savaşı’na yol açacak.

Bizce hiç kimse.

Bana göre dünyanın 2 bölgesinde savaş ihtimali var. İlki Ortadoğu’da İsrail ile Lübnan arasında bir savaş olabilir.

İkincisi ise Taywan’a Çin’in saldırması ile ABD ve Çin arasına bir savaşın çıkmasıdır ki, bu savaş da bölgeseldir.

O yüzden 3. Dünya Savaşı açıklamalarının gerçeklikle alakası yoktur!.

1. Dünya Savaşı nasıl çıktı?

İmparatorlukların parçalanması kararını İngiliz ve Fransız Masonları aldı. Sırp Milliyetçilerinin Avustura-Macaristan Veliahtı’nı ve karısını öldürmesi ile imparatorluk Sırbistan’a saldırdı. Savaş başladı ve 4 yıl sürdü. 20 Milyona yakın insan öldü. Tarihin en kanlı savaşıydı.

2. Dünya Savaşı ise 1919 Versay Anlaşması ile Almanya’nın ezilmesi ve Nazilerin, Hitler’le iktidara gelip silahlanarak savaşa hazırlanmasıdır. Bu tarihi örneklerin sonucunda Atatürk’ün iki sözü akla geliyor.

1-Yurtta Sulh, Cihan’da Sulh.

2-Gelecekte büyük savaşlar olmayacak, Ekonomi Savaşları olacak.

______________________

Kaynak Kitaplar:

Atatürk Ve Parapsikoloji

Atatürk’ün Kehanetleri

Dünyanın Gizli Silahları

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.