Orgeneral Arif Çetin Paşa yine halkla birlikte: "Tankı durduran bu halk terörü de durduracak"

40 yıldan fazladır ülkemizin kanını emen hain terör örgütü PKK'ya karşı Jandarma'nın birbirinden başarılı operasyonlarını bizzat sahada yöneten Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Paşa'nın vatan aşkı ile yaptığı görevindeki başarısı büyük takdir topladı. Katıldığı halk buluşmasında birliktelik mesajı veren Arif Çetin Paşa “Halk mı, tank mı? Halk tankı durdurdu. Halk mı, terör mü? Birlikte olursak tankı durduran bu halk terörü de durduracak. Terör mü halk mı? Halk kardeşim, halk!" dedi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Paşa son derece mütevazı, emrindeki personele karşı gayet müşfik ve bir o kadar da disiplinli yapısıyla bilinirken sokaklara karışarak vatandaşla iç içe olması nedeniyle "Halkın Paşası" unvanıyla biliniyor.

Arifpasa J S M6 Cover

TERÖRE VURULAN DEMİR YUMRUK:ARİF ÇETİN PAŞA

Teröre vurulan demir yumruk, devlete darbe vurmak isteyenlere en ağır darbe olarak gönülleri kazanan Arif Paşa komutasındaki jandarma ve devletin diğer birimleri, bölge halkına devletin şefkatini, merhametini gösterirken, artık bitme noktasına gelen PKK terör örgütüne ise keskin kılıcını gösteriyor.

Fz72Bb P Wc A Ec5 Ey

TERÖRLE MÜCADELEYE DAİR ÖNEMLİ MESAJLAR

15 Temmuz hain darbe girişiminde sergilediği tavrı ile ülkesine olan sevgisini ve bağlılığı bir kez daha gösteren, göreve geldiği günden itibaren Jandarma'nın birbirinden başarılı operasyonlarını bizzat sahada yöneten, halkın sevgisini kazanan, askerine baba şefkatiyle yaklaşan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin katıldığı halk buluşmasında terörle mücadele dair birbirinden önemli mesajlar verdi.

Ekran Alintisi 176

BİRLİKTELİ MESAJI VERDİ

PKK terör örgütüyle amansız bir şekilde mücadelenin sürdüğünü belirterek örgütün bölgeden temizlendiğine vurgu yapan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Paşa birliktelik mesajı verdi. Orgeneral Arif Çetin “Kanunsuz olan her şeye dur diyeceğiz.

TANKI DURDURAN BU HALK TERÖRÜ DE DURDURACAK"

Halk mı, tank mı? Halk tankı durdurdu. Halk mı, terör mü? Birlikte olursak bu halk terörü de durdurur. Tankı durduran bu halk terörü de durduracak. Terör mü halk mı? Halk kardeşim. Bizim silahımız halkın birliği bütünlüğüdür, kardeşliktir, barıştır, sevgidir. Bu ülkede huzurun sağlanması için vatandaşın canının malının korunması için, terörün önlenmesi için bu güzel vatanda huzurlu şekilde yaşamak için hepimizin sorumluluğu, görevi var. Askerin de var, halkın da var, sivilin de var.

Arifçetin1

"HALKA RAĞMEN DEĞİL HALKA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Karınca kararınca hepimizin katkısı olacak. Sizlerin hayır dualarını ve gayretlerini bekliyorum. Vatandaşımız için, halkımız için çalışacağız. Allah’ın izniyle ben buna inanıyorum. Halka rağmen değil halka birlikte çalışacağız.

Arifçetin3

TERÖRÜN BELİNİ KIRDI

PKK'lı hainler başta olmak üzere bütün teröristlere karşı mücadelenin her safhasında yer alan, Cudi'de, Gabar'da, Herakol'da, Kato'da, Avaşin'de, Bestler, Dereler Tendürek'te, Ağrı'da, Tunceli'de, Hakkari'de, Diyarbakır'da ülkemizin her karış toprağını adım adım gezerek askerine moral veren, halkın sevgisize mazhar olan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin şahsiyeti, görev anlayışı, cesareti, vefası, vakarı itibariyle kolay kolay tariflere sığmayacak bir insan olarak tarif ediliyor.

Göreve geldiği günden itibaren Jandarma'nın birbirinden başarılı operasyonlarını bizzat sahada yöneten Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, gittiği her noktada bölge halkı ile yakından ilgilenip, ziyaretler gerçekleştiriyor.

Arifçetin2

DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI MÜCADELEYİ İMAMIN EVİNDEN KOORDİNE ETMİŞTİ

Orgeneral Arif Çetin 15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesinde de önemli rol oynamıştı.

Orgeneral Çetin, darbe gecesi Hisarcıklıoğlu Cami imamının evine giderek, darbe girişimine karşı koordinasyonu imamın evinden yaptı.

Arif Çetin Paşa 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlere meydan okuyarak bunlara gerekli cevap verilecek demişti. NTV canlı yayınına bağlanan Korgeneral Çetin, "Bu girişim gayrimeşrudur, millet iradesine karşıdır. Biz millet iradesine karşı olan tüm bu güçleri def etmeye, yok etmeye hazırız." demişti.

Arifçetin6

DEPREM BÖLGESİNİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI

11 ilde yıkıma neden olan 50 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası bölgedeyi karış karış dolaşan Arif Çetin Paşa depremzedelerin yarasını sardı.

Fo8649 E W Y Bsy Sai

DEPREMZEDELERİN BÜYÜK SEVGİ VE TAKDİRİNİ KAZANDI

Depremin ilk anından itibaren milletin evladı olan kahraman Jandarmının tüm faaliyetlerini yakından takip eden yaşam destek çalışmalarını bizzat komuta eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin bölge halkınn büyük sevgi ve takdirini kazandı.Fo8649C W Y Aoj Fw D

İstiklal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.