Narin'in cinayetine ortak çağrı: Olay tüm yönleriyle açığa çıkarılsın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 8 yaşındaki Narin’in ölümüne ilişkin ortak bir çağrıda bulundu.

Narin Güran’ın (8) ölümüne ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katledenlerin adalet önünde hesap vermesini sağlayacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Olayın tüm yönleriyle açığa çıkarılması ve kamuoyunun bu süreçte hızlı ve doğru bilgilendirilmesini temenni ediyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, idamın getirilmesi çağrısında bulundu. Destici “Ona bu kötülüğü yapanları, ibreti alem için sallandıracaksın. Bir daha hiçbir zaman hiç kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan “Bu tür acıların bir daha yaşanmaması amacıyla gerekli yasal düzenlemelerin Meclis’te bulunan tüm siyasi partilerin ortak sorumluluğuyla bir an evvel hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz” şeklinde tepkisini dile getirdi. (Karar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.