Astrolog Hilal Saraç, Erdoğan ve Bahçeli'ye hakaret suçlamasıyla tutuklandı

Astrolog Hilal Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'ye sosyal medyada hakaret ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaret ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan astrolog Hilal Saraç tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "X platformunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘ye alenen hakaret eden Hilal Saraç hakkında re’sen soruşturma başlatılmış olup, adı geçen kişi gözaltına alınıp ifadesinin alınmasına müteakiben sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştır" denildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık kontrolleri için hastaneye gittiğine dair 5 Şubat'taki açıklamanın ardından Hilal Saraç, 27 Aralık 2024'te Bahçeli'nin hastalanabileceğine dair tahminini tekrar paylaşmıştı. Saraç, erken seçim olacağını ve siyasi liderlerden birinin seçim öncesinde vefat edeceğini öne sürmüştü. (DuvaR)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.