212 Photography Istanbul, Uluslararasi Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı!

212 Photography Istanbul, dünyanın dört bir yanından yetenekli fotoğrafçıları İstanbul’da bir araya getirerek sanatseverlere uluslararası bir sanat buluşması sunmaya devam ediyor. Bu yıl 7. kez düzenlenen, çok sesli ve multidisipliner yapısıyla fotoğraf sanatını merkezine alarak farklı diyalogları bir araya getiren 212 Photography Istanbul kapsamında gerçekleşen Uluslararası 212 Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

28 Eylül - 13 Ekim tarihlerinde İstanbul'un çeşitli mekanlarında gerçekleşen 212 Photography Istanbul festivali kapsamında düzenlenen 212 Fotoğraf Yarışması'nda birinci olan Cinzia Laliscia, 5000 euro değerindeki büyük ödülün sahibi oldu. Jüri özel ödülü olarak verilen Xiaomi 14T telefon ise yarışmanın ikincisi Vladimir Khorev'e verildi.

Yeni yeteneklerin keşfedilmesini amaçlayan yarışmada birinciyi, aralarında Kopenhag Fotoğraf Festivali’nin Genel Müdürü Maja Dyrehauge Gregersen, fotoğraf sanatçısı ve All About Photo’nun kurucusu Sandrine Hermand Grisel, fotoğraf sanatçısı James Kerwin, LensCulture Partner ve Kreatif Direktörü Laura Sackett ve Ka Atölye’nin kurucu ortağı ve direktörü Oğuz Karakütük belirledi.

bülten

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.