Geleceğin Aziz Sancar’ları bu laboratuvarlarda yetişecek

İstanbul Arnavutköy’de bulunan ve ünü dünyaya ulaşan bilim insanımız Aziz Sancar’ın adını taşıyan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Flokser Tekstil’in desteği ile tam donanımlı bir kütüphane ve kimya laboratuvarına kavuştular.

Yapımı devam eden kimya laboratuvarı ise 2024 yılında faaliyete geçecek.

Aziz Sancar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentürk’ün katıldığı açılış töreninde, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan, Arnavutköy Belediye Başkan Yrd. Kemal Aygenli, Flokser Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Rasim Tükek, Yönetim Kurulu Üyesi Aysim Tükek Ütebay’ın yanı sıra, İTO Meclis Başkan Vekili Mustafa Büyükdede, HASİAD Başkanı Hüseyin Bozdağ, TESKOOP Başkanı Harun Tavukçuoğlu, çok sayıda işadamı, okul müdürü ve öğrenciler katıldı.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.