Erdoğan'la görüşen Ayşe Ateş'ten açıklama: Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de görüşen Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Suçu ve suçluyu öven her kim varsa dün ne söylediğine bakarak yarın ne konuşacağını düşünsün. Çünkü adalet yerini muhakkak bulacak, hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e CHP Genel Merkezi'ned yaptığı iade-i ziyaretin sonrasında, suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i Beştepe'de ağırladı. Ayşe Ateş, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Erdoğan'a teşekkürlerini sunarken, adaletin tecelli edeceğine olan inancını vurguladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ANLAMLI KABUL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Beştepe'de görüştükten sonra Ayşe Ateş'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan, beni ve kızlarımı makamında kabul etti. Büyük bir nezaketle ağırladığı ve yaklaşık bir buçuk saat boyunca süren görüşmeye Sayın Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Cumhurbaşkanı’mızın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti. Sayın Cumhurbaşkanı’mız beni ve kızlarımı tek tek dinledi. Kızlarıma hediye verdi. Şahsına sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanı’mızla gerçekleştirdiğimiz görüşme hakkında bilgi almak için arayan bütün basın mensuplarına kısa bir özet geçeceğim: Bugüne dek Sayın Cumhurbaşkanı’mızın sessizliğinden güç alarak tehdit ve iftiraları ile bize hayatı zindan eden, çocuklarımın aldığı nefesi burnundan getiren, suçu ve suçluyu öven her kim varsa dün ne söylediğine bakarak yarın ne konuşacağını düşünsün. Çünkü adalet yerini muhakkak bulacak, hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak."

ayseerd.jpg

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıl suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, uzun süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebinde bulunuyordu. Ayşe Ateş, bu süre zarfında resmi ve gayriresmi yollardan diyalog zemini arayışında olduğunu belirtmişti. 10 Haziran’da CHP Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın görüşme talebini kabul ettiğini fakat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Bunların sırtını sıvazlamayın, bunları korumayın" mesajı üzerine görüşmenin iptal edildiğini söylemişti. Bu açıklamanın ardından yaşanan gelişmeler neticesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayşe Ateş ile bir araya geleceği duyurulmuştu.

Karar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.