CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Avrupa'da aşırı sağ güçleniyor

CHP lideri Özgür Özel, "Toplumu göçmenler göçmen olmayanlar, sağcılar solcular, o mezhepten olanlar bu mezhepten olanlar diye bölüp her meseleyi bir başka tarafa yükleyip nefret üretenler Avrupa'da güçlenerek, faşizan ideolojileri, faşizmi hortlatarak aşırı sağı yükseltmeye çalışıyorlar." dedi.

CHP lideri Özgür Özel'in konuşmasından satır başları:

Milli takımıza yapılan haksızlıklar, verilen haksız ceza, futbol yerine tartışmayı başka zeminlere çekenler ve bu konudaki UEFA'nın yaptığı büyük adaletsizliğin sonucunda milli takımımız son dakikaya kadar pes etmemesine rağmen, son 15 dakikadaki iki şanssızlık sonucunda kupaya veda etmek zorunda kaldı. Ama bütün takımımızı ve Türkiye'nin bütün renklerini birlikte kucaklayan, farklılıklarını Türkiye'nin gücü sayan ve milli takımı bir bütün olarak sahiplenen herkesin başarısını kutluyorum.

Toplumu göçmenler göçmen olmayanlar, sağcılar solcular, o mezhepten olanlar bu mezhepten olanlar diye bölüp her meseleyi bir başka tarafa yükleyip nefret üretenler Avrupa'da güçlenerek, faşizan ideolojileri, faşizmi hortlatarak aşırı sağı yükseltmeye çalışıyorlar. Avrupa bu konuda çok kötü deneyimler yaşadı ama yeniden hortluyor. /odatv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.