Hakkari Belediyesi'ne kayyum atandı!

DEM Parti, polisin Hakkari Belediyesi’ne baskın düzenlediğini, Eş Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış’ın Van’da gözaltına alındığını duyurdu. İçişleri Bakanlığı, belediyeye kayyum atandığını duyurdu.

31 Mart yerel seçimlerinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) kazandığı Hakkari Belediyesi'ne dün gece polisler tarafından baskın yapıldı.  MA'nın haberine göre; Hakkari Belediyesi, polisler tarafından gece saat 23:00 sıralarında ablukaya alındı. Belediyenin bulunduğu ve belediyeye çıkan tüm sokaklar polisler tarafından trafiğe kapatıldı. Sabahın erken saatlerinde ise belediyenin kapıları kırılarak baskın yapıldığı ve tüm kurum amirliklerinin acil göreve çağrıldığı öne sürüldü.

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın da Van’da gözaltına alındığı öğrenildi. 

Hakkari Belediyesi'ne kayyum atandı!

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atandığı belirtildi.

Kaynak: Birgün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.