Acun Ilıcalı ve Çağla Ayça Altunkaya evleniyor: Davetiyedeki uyarı gündem oldu

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi ortaya çıktı. Ünlü çift davetiyeye not koyarak düğüne gelecekleri de uyardı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya bu hafta evleniyor. Perşembe günü saat 21:00'da nikah masasına oturacak olan çiftin davetisinde ilginç bir not yer aldı.

Çiftin davetiyesinde ''Lütfen, sosyal medya olmasın'' notu yer aldı. Ayrıca dress cod olarak ise Sade ve siyah beyaz renkli kıyafetlerin yer alması gerektiği bildirildi.

Hamilelik iddialarını yalanlayan Ayça Çağla Altunkaya'nın her adımı sosyal medyanın gündemindeydi.4. kez nikah masasına oturacak olan Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile çok mutlu olduğunu söylemişti. Düğün Esma Sultan Sarayı'nda yapılacak.   

T24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.