Türkiye'nin sanayi devlerinden biri daha iflasın eşiğinde! 2 ay süre verildi

Konkordato ilan eden Konya merkezli Asman Çelik için iflas çanları çalmaya devam ediyor. Otomotiv, tarım, endüstri, gıda ve enerji gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirkete 2 ay ek süre verildi. 

Küresel ekonomik kriz ülke genelinde şirketleri etkilemeye devam ediyor. Ekonomik buhran nedeniyle konkordato ilan eden Asman Çelik'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

ASMAN ÇELİK'İN KONKORDATO SÜRESİ UZATILDI

Ülke genelinde otomotiv, tarım, endüstri, gıda ve enerji gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirketin konkordato süresi uzatıldı. Ekonomim'de yer alan habere göre, Konya merkezli Asman Çelik'e 2 ay daha ek süre verildi.

SEKTÖRE DAMGA VURMUŞTU 

Otomotiv, tarım, endüstri, gıda ve enerji gibi sektörlerde faaliyet gösteren Asman Çelik yüzlerce çalışanıyla adından söz ettiren şirketlerin başında geliyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.