Katil İsrail  bu defa da Yemen’deki Hudeyde Limanı’na saldırdı!

Yemen’deki Hudeyde Limanı hava saldırısı ile vuruldu. Saldırının ardından kentten yükselen dumanlar görüntülendi. Hedeflerin arasında yakıt tankları ve mühimmatların olduğu belirtildi. İsrail ordusu ise saldırıyı üstlendiğini doğruladı.

Lübnan'a düzenlenen saldırılar sürerken Yemen’in Hudeyde kentine de hava saldırısı düzenlendi.

Yemen’in Hudeyde kentine hava saldırısı düzenledi. Saldırının ardından limandan dumanlar yükseldi. İsrail ordusu limana hava saldırıları düzenlendiğini doğruladı.

İsrail saldırıyı üstlendi

Sputnik’e konuşan yerel yetkililer, İsrail savaş uçaklarının Yemen’in Hudeyde kentinin kuzeyindeki Ras İsa Limanı’ndaki yakıt tanklarını bombaladığını belirtti. İsrail ordusu ise Hudeyde’deki enerji santrallerine ve limana hava saldırıları düzenlendiğini doğruladı.

4 ölü 40 yaralı

Yemen Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Hudeyde kentindeki limana düzenlediği saldırılarda 4 kişinin öldüğünü, 40 kişinin de yaralandığını açıkladı.

SPUTNİK Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.