ABD’de Adliyede patlama!

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde bulunan Santa Maria Adliyesi'nde patlama meydana geldi. Yaşanan patlama sonrası 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Santa Barbara County Şerif Ofisi patlamanın el yapımı patlayıcı kaynaklı olduğunu duyurdu.

ABD’nin California eyaletinde bulunan Santa Maria Adliyesi'nde patlama meydana geldiği açıklandı.

Amerika' Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde bulunan Santa Maria Adliyesi'nde patlama meydana geldiği ifade edildi. Santa Barbara County Şerif Ofisi “Santa Maria Adliyesi’nde patlama ihbarı. Lütfen bölgeden uzak durun. Olay yeri güvenli olarak değerlendirilmiyor” dedi.

Patlamada 2 kişi yaralandı

ABD’de adliyedeki patlamada 2 kişi yaralandı. Santa Barbara County Şerif Ofisi “Patlama kasıtlı olarak yerleştirilmiş bir el yapımı patlayıcıdan kaynaklandı” dedi. California Valisi Gavin Newsom, yaptığı açıklamada, yaşanan patlama olayını yakından takip ettiklerini ve güvenlik güçleri ile koordinasyon halinde olduklarını belirtti.

Patlama sırt çantası ile düzenlendi

Olayı gören tanıklar, bir kişinin adliye binasına girdiğini ve sırt çantası fırlatmasının ardından patlamanın meydana geldiğini ifade etti.

SPUTNİK haber ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.