6 Şubat 2023 gecesi Türkiye Tarihinin en büyük depremini Kahramanmaraş ile beraber 11 il’de yaşadı. Gece saat 4.17’de başlayan depremde 50 binden fazla insanımızı kaybettik, 200 binden fazlada yaralımız oldu. Bu felaket bize 1999 Gölcük Depremini hatırlattı.
6 Şubat Tarihi neden seçildi. Bunu araştırdım ve liste halinde yayınladım. Bu bilgiler daha sonra “Haarp’ın Hedefi Türkiye” kitabımın 2. baskısında yer aldı. Bu tarih tesadüf olacak kadar bir çok şeyi bir araya getirmiş mi? Mesele budur.
1- 2023 Yılı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’cü yılıdır.
2- 6 ve 7 Şubat 1973 Kahraman Maraş’a kahramanlık unvanı verildi.
3- Gaziantep’e Gazilik Unvanı Kurtuluş Savaşı’ndaki mücadelesinden dolayı 6 Şubat 1921’de bu unvan verildi.
4- 6 Şubat 1952 tarihinde tahta çıktığında Topluluk Başkanı ve yedi ülkenin (Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika, Pakistan ve Seylan) kraliçesi oldu.
5- 6 Şubat 1746 Almanya Bavyera’da İlluminati Örgütünü kuran Adam Weıspaut Doğdu.
6- Depremin yaşandığı 11 İl’in plaka toplamı 417 ediyor. Deprem ise saat 4.17’de meydana geldi.
Bütün bu tarihler bir araya geldiğinde olayın tesadüf olması pek söz konusu olmuyor. Kahraman Maraş Bölgesindeki Fay Hattının 515 yıldır enerji biriktirdiği biliniyordu. Sonuçta bu fay hattı tetiklendi ve deprem başlatıldı.
O günlerde İstanbul’u ziyaret eden bir ABD Savaş gemisi varken, Fay hattının olmadığı Kağıthane’de 3.0 şiddetinde deprem oldu. Savaş Gemisi ziyaretini sürdürdü. 5 Şubat’ta ise Gölcük’te idi. arkasından ise deprem meydana geldi.
Bu noktada hedef şehirlerden bir tanesi de 3 din tarafından kutsal kabul edilen Antakya’da bulunuyordu. Antakya ilk 2 depremden sonra 6.7 şiddetindeki ikinci deprem ile sarsıldı. Zarar çok daha fazla oldu.
Neden bu saldırı yapıldı?
Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti’nden intikam almak isteyen İngiliz ve Fransızların planları vardı. Haarp Silahı Dünya’da sadece 2 ülke elinde bulunuyor.
Birincisi ABD’dir. 1958’den itibaren geliştirdiler. Alaska’daki Gakona Üssün’de.
İkinci Ülke ise Rusya’dır. Onlarında ellerinde var.
Nikola Tesla’nın 1920’de başlattığı proje teknoloji geliştikten sonra soğuk savaş döneminde gündeme geldi. 1958’de Alaska’da Üs kuruldu. 1997’de de sistem tamamlandı. İlk deneme bizde 1999 Yılında Gölcük Depreminde kullanıldı. Fay Hattına sinyaller yollayarak fay hattı tetiklendi. Gölcük’teki Donanma Üssünde bulunan ABD’lilerin amacı düşük düzeyli bir deprem yaptırmaktı. Haarp Silahı kullanıldığında kontrolden çıkıyordu. Kontrolden çıkarak şiddetli depreme dönüştü.
Neden bu denendi? Çünkü Kaliforniya Fay Hattı’nın özellikleri bizim Kuzey Anadolu Fay Hattı ile aynı özellikleri taşıyor. O yüzden buradan çıkacak sonuç ABD için çok önemliydi. Kaliforniya Ekonomisi ABD için önem taşır, Dünya’da Fransa’nın ekonomisi ile aynı güçtedir.
Beyaz TV’de 9 Şubat 2023 akşamı katıldığım Tv Programında Haarp ile bu depremin yapıldığını söyledim. Bu programa çıkmadan 4 ay kadar önce aynı kanala bir you tube programı çektim. Orada bu silahın Türkiye üzerinde denendiğini ve yine kullanılacağını söylemiştim.
Aradan aylar geçti ve haklı çıktım. O günlerde çok önemli 2 haber kanalı beni programlarına davet ettiler. Sonra ise mazeretler uydurup çıkaramadılar. Çünkü ABD’liler rahatsız olmuştu, aldığım bilgiler bu yönde idi.
Böylece 100 yıl sonra Kurtuluş Savaşı’nı kaybeden İngiltere ve Fransa intikamlarını ABD eliyle ve deprem yoluyla aldılar diyebiliriz.
Şunu her Türk unutmasın ki Batı’nın Türk Düşmanlığı bitmez. Türk Düşmanı olmasalardı şimdiye kadar Avrupa Birliğine alırlardı. Soğuk savaşın komünist ülkeleri dahi sırf Hıristiyan oldukları için alındıklarına göre bunu düşünün derim..