Özel'den İktidara Erken Seçim Çağrısı: "Bugünden Hazırız, Getirin Sandığı"

"Sorunları Çözemeyen İktidar Kriz Üretiyor"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir programı kapsamında Edremit Belediyesi önünde vatandaşlara seslendi ve iktidara erken seçim çağrısında bulundu. Özel, "Biz CHP olarak bugünden hazırız, dünden razıyız. Getirin sandığı, o zaman görün nasıl bu halkın yüzünü halk partisi güldürecek" dedi. Halkın geçim sıkıntısına dikkat çeken Özel, “Geçimin olmadığı yerde seçim olur” sözlerini yineledi.

Geçim Krizi ve Halkın Sesi

Ekonomideki sorunlara değinen Özel, halkın yaşadığı geçim sıkıntısına vurgu yaparak, CHP'nin bu konuda çözüm üretmeye kararlı olduğunu belirtti. "Geçimin olmadığı yerde seçim olur" diyen Özel, ekonomik kriz nedeniyle halkın artık daha fazla dayanamayacağını söyledi.

Edremit’te kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu da belirten Özel, Balıkesir’in bu konuda eksik kaldığını ve iktidarın partizanlık yaparak dönüşüm projelerini engellediğini ifade etti. "Depremin siyaseti olmaz, insan hayatının siyaseti olmaz" diyerek, kentsel dönüşüm için iktidara çağrıda bulundu.

"Sorunları Çözemeyen İktidar Kriz Üretiyor"

Özel, iktidarın gündem değiştirmek amacıyla tartışmalar ve polemikler yarattığını belirterek, CHP'nin tek gündeminin halkın geçim derdi olduğunu söyledi. "İktidar sorun çözmediği için kriz üretmeye çalışıyor. Ama artık bu oyunlara gelmeyeceğiz. Halkın gerçek sorunlarına odaklanacağız," dedi.

CHP'nin sadece kendi seçmenine değil, tüm Türkiye'ye sahip çıktığını belirten Özel, "Biz AK Parti’nin de yoksuluna, MHP’nin de işsizine, BBP’lilerin de güvence arayanlarına sahip çıkacağız. Çünkü biz biriz, Türkiye’yiz. Biz CHP’yiz," ifadelerini kullandı.

"CHP, 100 Yıl Sonra Yeniden Türkiye’yi Yönetmeye Hazırlanıyor"

Özgür Özel, CHP’nin yapacağı büyük değişim kurultayıyla demokratikleşme adımlarını attığını, ardından program kurultayıyla Türkiye’yi nasıl yöneteceklerini belirleyeceklerini ifade etti. Özel, CHP’nin 100 yıl sonra yeniden Türkiye’yi yönetmeye ve ayağa kaldırmaya hazırlandığını söyledi.

"Geçim Yoksa Seçim Var"

Erken seçim taleplerini yineleyen Özel, CHP’nin şu anda tüm anketlerde birinci parti olduğunu vurguladı. "Bu basit ve doğru sözü her yerde tekrar edin: CHP, Türkiye’nin birinci partisi. Biz bugünden hazırız, dünden razıyız. Getirin sandığı, bu halkın yüzünü CHP güldürecek," dedi.

Özel, konuşmasını “Yürüyecek yolumuz var, sonu iktidar” diyerek tamamladı.

Yerel Gündem / Edremit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.