Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi geliyor!

Batı Şeria’da yaşanan saldırıda bir Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Cenaze işlemleri hızla tamamlandı, Türkiye'den sert tepki geldi.

İsrail askerleri, Batı Şeria’da düzenlenen barışçıl bir gösteri sırasında Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi’yi hedef aldı. Eygi, İsrail güçlerinin saldırısında hayatını kaybetti.

CENAZE İŞLEMLERİ TAMAMLANDI
Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşı, Tel Aviv Büyükelçiliği ve Kudüs Başkonsolosluğu'nun çalışmalarıyla Türkiye’ye getiriliyor. Nakil işlemleri 12 Eylül tarihinde tamamlandı.

YARIN TÜRKİYE'YE GETİRİLECEK
Halktv'de yer alan habere göre, Eygi’nin naaşının yarın Türkiye’ye varması bekleniyor. Ailesi ve yakınları, cenazeyi karşılamak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

TÜRKİYE'DEN SERT TEPKİ
Dışişleri Bakanlığı, Netanyahu hükümetini sert bir dille eleştirdi. Bakanlık, bu cinayetin cezasız kalmaması için her türlü adımın atılacağını vurguladı.

Dışişleri, Eygi’nin ailesine başsağlığı dileyerek, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.