TV-EM Kanalında 2012 Temmuz ayı ile 2014 Aralık ayı arasında yaptığım 21 Yüzyıl Şifreleri programlarında Tesla’nın HAARP Teknolojisinin Alaska’daki Gakona Üssünde geliştirildiğini anlatıyordum. Konu 1990’lı yıllarda ABD’de gündeme gelirken, biz ancak 1999 Gölcük Depremi’nden sonra bu konuyu incelemeye ve gündeme getirmeye başladık.

21-22 Mart Tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Askeri Etkinlikte bu konuda konuşulacak. Devletin üst düzeyinden bakanların katılacağı toplantı beni mutlu etti. Çünkü “HAARP’IN HEDEFİ TÜRKİYE” kitabınI 2021’de yazmıştım. Bu günlerde 2 baskısı piyasaya çıkıyor.

Türkiye’nin askeri radar ve sınır güvenliğine odaklanan tek ihtisas etkinliği MRBS, 21 Mart’ta başlıyor. Yerli savunma sanayii en yeni teknolojilerini MRBS’de tanıtacak. Kahramanmaraş depremleriyle yeniden gündeme gelen HAARP teknolojisi de MRBS’de tartışılacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği - MÜSİAD Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 4. Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi - MRBS, Hacettepe Beytepe Kongre Merkezi’nde 21 Mart 2023 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. İki gün sürecek Zirve’de yerli ve milli savunma sanayii temsilcileri, inovatif teknolojilerini ve projelerini tanıtacak.

İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen MRBS, askeri radar ve sınır güvenliği alanında ülkemizin en kapsamlı etkinliği olarak dikkat çekiyor.

MÜSİAD Ankara Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz; “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz MRBS’ yi hacim olarak iki katına ulaştırdık. Türk savunma sanayisinin en son teknolojiyle geliştirdiği projeleri, dost ve müttefik ülkelerden karar vericilerle de buluşturacak olan MRBS, önemli bir ihracat platformu niteliği taşıyor. Sanayicilerimizin ihracatçı vizyonunu destekleyen MRBS’ de bu yıl önemli iş birliği anlaşmalarının imzalanmasını bekliyoruz. MRBS’ nin oturumlarında hava, deniz ve kara sınırlarımız için geliştirilen teknolojilerin yanı sıra ülkeleri sınırsızlaştıran inovatif projelere de dikkat çekeceğiz. Kahramanmaraş merkezli depremlerle yeniden gündeme gelen HAARP teknolojisi de MRBS’ de masaya yatırılacak. Ayrıca Türkiye’deki uzay çalışmalarının geleceği de önemli oturum konularımız arasında yer alıyor” diye konuştu. Zirve hakkında daha detaylı bilgi almak için www.militaryradarbordersecuritysummit.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sonuçta yıllardır Ülkemde meydana gelen Depremlerin, Sellerin ve Orman Yangınlarının perde arkasında bu teknolojinin kullanıldığını açıklıyordum. İlk defa Askeri Savunma Zirvesi’nde konuşulması 12 senedir sürdürdüğüm düşüncem hayata geçirilmiş oluyor. Konuk olarak davet edilmedim ama konuyu iyi bilen Ramazan Kurtoğlu’nun konuşması dikkat çekecektir. Kendisi de yıllardır Haarp Konusunu kitaplarında işliyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Elektromanyetik Silahlar konusunda bazı projeleri başlatması ülkemiz için çok önemlidir. Sonuçta Türkiye’nin Güvenliği her şeyden önce geliyor. Bu noktada Haarp Teknolojisini gündeme getiren ve zirveyi yapanlara teşekkürü borç biliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.