15 Nisan Tarihinden bu yana Dubai, Katar ve Suudi Arabistan’daki seller Dünyanın gündemine oturdu. Dubai Yöneticileri ülkelerinin az yağmur almaları üzerine “Tohumlama Sistemi” ile yağmur yağdırmak üzere bu işleri yapan şirketlere başvurdular. Böylelikle zaman zaman yağmurlar yağdırıldı.

Suudi Arabistan Yönetimi de bu yağmur yağdırma sistemini kullandırıyor. Mekke’den gelen görüntülerde Kâbe’ye yağan yağmurların görüntüleri hoş bir manzara teşkil ediyor. Geri planda ise Nikola Tesla’nın başlattığı, 1985 yılında ise Teksaslı Fizikçi Estlund’un geliştirdiği sistemlerle "Haarp İklim Silahı" oluşturuldu.

Estlund çalıştığı ARCO Şirketi ile bu patentleri kullanırken, E_System adlı bir şirket 5 milyon Dolar ciro yapan 25 kişinin çalıştığı ARCO’yu 1 milyar Dolar’a satın aldı. Bir kaç yıl sonra Raythenon adlı ABD Ordusunun en büyük taşeron şirketi 3 milyar Dolar’a satın aldı.

Bu noktada Haarp Teknolojisi ABD Ordusunun tekeline girdi.

Bu teknoloji ile siz dünyanın en kurak bölgelerine yağmurlar yağdırırsınız. İşte Dubai’de tohumlama işlemi başarısız olunca Haarp İklim Silahı devreye girdi. Bu silah harekete geçirildiğinde kontrolden de çıkıyor. Dubai ve Katar’a 75 yıl boyunca yağan yağmur miktarının bir günde yağması anormal bir olaydır.

Dubai görüntülerinde dikkat çeken bir detay daha vardı. Tenis topları büyüklüğünde doluların yağması.. Bu bana 27 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul’daki yağmur ve dolu felaketini hatırlattı. Dubai’nin aynısını biz İstanbul’da yaşadık. Benzerlikler çok fazladır.

Dolunun oluşumu şöyledir;

Yağmur damlaları fırtına nedeniyle donar. Yere doğru inerken hava akımları donmuş yağmur damlalarını bir aşağı bir yukarı sürükleyerek daha büyük buz parçaları hâline getirir. Ağırlaşan buz parçaları yere düşer. Bu hava olayına dolu denir. Peki, dolunun oluşması için gereken şartlar Dubai ve Katar’da nasıl oluştu. Gerçekten sorulması gereken soru budur.

Dubai bu yağmur işine 15 milyar dolar para harcıyor. Tohumlama yöntemi ile yağmur yağdırmak için gökyüzünde azda olsa yağmur bulutlarının olması gerekir. Sizde uçaklarla gerekli kimyasal gazları gönderir ve yağmur bulutlarını harekete geçirirsiniz. Bu iş Dubai’de zorlaşınca devreye Haarp İklim Silahı girdi. İş bitirildi.

1990’ların Pentagon Projesi 2025 yılına kadar Atmosferin kontrolünü ele geçirmek idi. Bu iş içinde 1958 yılında Alaska Gakona’da kurulan Üs ile Tesla Projesi başlatıldı. 1997’de Kongre’den para istendi. Bütçe çıktı ve Haarp geliştirildi.

Benim 2012 yılından beri Tv programlarında ve kitaplarımda anlattığım Haarp için ABD’nin önde gelen bir bilim adamı bunun tehlikeli bir silah olduğunu açıklarken, Türkiye’deki bazı akademisyenler ise bunu inkâr ederek kendilerini kandırıyorlar.

Merak edenler için HAARP’IN HEDEFİ TÜRKİYE kitabımı tavsiye ederim. Geniş araştırmalarım ve bilgiler söz konusudur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.