REMZİ DİLAN yazdı: "Suriye İle Normalleşme Ve BİP"

Yaz aylarına girince sığınmacılar sorunu şehirlerin sokaklarından sahillere kaymaya başladı.

Sıkıntı giderek büyürken, emekli diplomatlar ve askerler, Büyük Ortadoğu Projesi’nden (BOP) daha çok Büyük İsrail Projesi’ne (BİP) dikkat çekiyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde görevlendirilen ve biri emekli diplomatlardan, diğeri emekli askerlerden oluşan oluşan iki ayrı kurulun, Tükiye-Suriye ilişkilerini normalleştirecek adımları belirlemek için ortak çalışma yaptığını açıkladı.

BirGün Gazetesi’ne konuşan Özgür Özel, şunları söylüyor:

Biz Türkiye’de sığınmacıların kalmasını, defakto durumun kalıcılaşmasını istiyor değiliz. Bu yüzden de önümüzdeki günlerde çok aktif hamleler yapmayı, Suriye sorununun çözümü konusunda insiyatif almayı, gerekirse Esad’la birebir görüşmeyi ve Türkiye ile Suriye arasındaki iletişim kanallarının yeniden tesisini ve Suriyelilerin ülkelerine güvenle dönmelerini sağlamak için çalışacağız. Esat’la görüşmeye gitmek ve Esad’la görüşmek dahil bütün alternatifleri değerlendiriyoruz.”

Ana Muhalefet Partisi Lideri Özel, Halk TV’nin canlı yayınlanan sabah programında, Tayyip Erdoğan ile Beşşar Esad’ı barıştırarak, Türkiye-İsrail ilişkilerini de normalleştirmek istediklerini belirtti. Özgür Özel, ‘Esad ile anlaşmaya vardıktan sonra ülkelerine dönecek Suriyelilerin yerleşme ve geçimlerini sağlayacakları ortamın oluşturulmasına yardımcı olmak amacıyla Avrupa Birliği ülkelerinden para temin edebileceğini de’ kaydetti.

CİHAT YAYCI NE DİYOR

Emekli tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, olası Büyük İsrail Projesini resmeden bir haritayı göstererek şu görüşleri ileri sürüyor:

ARZ-I MEVUD Haritasına göre kimi şehirlerimiz elden gitmiş. Buradaki niyeti çok iyi görmek lazım: Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Hatay, Adana ve Mersin tehlikede. Şimdi görüyor musunuz, denize çıkışı olacak Hatay ile birlikte. Hatay’a çok dikkat etmek lazım, Mersin’e çok dikkat etmek lazım.

‘PKK’nın arkasında Siyonistler var, İsrail var, Amerika var, Rusya, İran var. Herkes Aslında Büyük İsrail Projesi (BİP) için çalışıyor. Bu Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) değil, Büyük İsrail Projesi (BİP)’dir.

Sınır illerimiz ve büyükşehirlere dikkat! ATEŞ TOPU TÜRKİYE’YE DOĞRU GELİYOR!

Üzerimizde kitle imha silahı kullanılıyor! Göç nedeniyle tek kurşun atılmadan işgal edildik!

Hedef Türkiye. Konu Gazze’nin ötesi.

Irak gitti, Suriye gitti. Sıradakini anlamak zor değil!

Suça karışmış sığınmacıyı sınır dışı edemiyoruz! Yurtdışı çıkış yasağı aldırıp yeniden içimize karışıyorlar…

Emekli Deniz Albay Rüştü YUMUK da şöyle feveran ediyor:

■ABD’nin hedef ülkelerde gerçekleştirdiği Turuncu Darbe, bizde kurgulanmış davalar üzerinden gerçekleştirildi.

■15 Temmuz oyunuyla rejim değiştirildi. Küresel şebeke başarmıştı. Yargıyı bitirmiş, Orduyu parçalara ayırmış, bütün gücün tek kişide toplanmasını sağlamışlardı.

■Hiçbir direnç noktası kalmadığına göre, Türkiye üzerindeki emellerine kolay ulaşacaklardı(!)..

■9 Milyon Suriyeli Türkiye’ye sürülerek yumuşak işgal sağlandı.

■Sınır mayınları bu proje için temizlendi. Sınıra mayın temizleme kılıfıyla İsraillileri yerleştireceklerdi. O dönem gösterilen direnç nedeniyle başaramadılar. Kendi askerlerimiz mayınları temizledi. Kayıplar verdik.

■Ardından Suriyeliler geldi. Hepsi ipsiz sapsız üremek dışında hiçbir işe yaramayan cinsten bir güruh.

■Sonra ABD ile birlikte Doğu sınırımızdaki mayınlar temizlendi, Afgan göçüne hazırlandı… Afganistan’dan gelen genç erkekler ABD’nin birlikte çalıştığı Afganlılardı.

■Ailelerine ABD maaş ödüyordu. Şimdi Pakistanlılar geliyor…

■Afrika’nın en uç noktasındaki ülkelerden yığınla insanlar geldi.

■Antalya bölgesinde yapılan satışlarda 100 satış varsa 90’ı yabancı.

■Tek dünya devleti için ulus devletlerin harcının kırılması lazım. Harç kırılınca giderek kuma döner, ufalanırsınız. Direnç biter. Av olursunuz.

■Üzgünüm, Müslüman sandıklarınız Lawrence’nin mirasçıları çıktı.

■Türk Milleti’nin ölüm fermanını yazanlar, Dürrizade’nin ruh ikizi çıktı.

■Vatan kavramının en yüksek olduğu yerler köylerdir. Emperyalizmin işbirlikçileri bu ayağı yok etmek için tarım ve hayvancılığı bitirdi. Türkiye’de yerli tohum yasaklandı, Anadolu Toprakları’nın rahmi söküldü. Doğurganlığı bitti.

■Türk Milleti’nin direncini kırmak için Türkler borçlandırıldı. Ülke borç batağına sürüklendi.

■Üstelik ayrıcalıklı bir sınıf yaratarak bu sınıfın çocuklarını askerlikten kurtardılar.

■Anadolu’nun yoksul çocuklarının yoksulluklarını kullanarak paralı asker yaptılar. Şimdi her gün bu çocuklarımızın şehit haberini alıyoruz.

■Suriyeli Geçici sığınmacılar Projesine gelince; bunlar sığınmacı falan değil! ABD derin devleti ile yapıldığı anlaşılan gizli bir anlaşmanın uygulamaya konulmasıdır!

■Suriyeliler gelmedi. Türkiye’ye kovalandı. Vaatler verildi. Onlar geçici sığınmacı olsaydı, bu kadar saldırgan olabilirler miydi?

■Belli ki özel sözler verilmiş. Belli ki kuracağız dedikleri ASTRİKA DEVLETİnin dili Arapça olacak açıklaması Suriyeli Emperyalist lejyonerlere de fısıldanmış. Belli ki dönüşüm için görev de verilmiş.

■İşte o söz ve göreve güvenerek Türk Milletini aşağılayacak kadar cesur olabiliyorlar.

■Kilis’ten bir dostla konuştum. Bana dedi ki; Kilis artık bizim değil. Azınlık kaldık. Kilis esnafı, vergiye tabi olmayan Suriyeli esnafa yenildi. Tek tek kapandılar. Burada artık ticaret Suriyelilerin eline geçti.

■Suriyeli gençler 20 li, 30’lu, 40'lı gruplar halinde geziyor.

■Kilisliler kızlarını, eşlerini eve kapattı. Dışarı çıkmaya, çıkarmaya korkuyorlar.”

■İşte size açık bir ihanet tablosu…

■Bu mandacı kafalar, bilerek, isteyerek ülkemizi işgal ettirdiler.

■Basının satılık kalemleri, lejyoner askerleri, Türk düşmanı devşirmeler bu işgale karşı çıkanları “faşist” olmakla suçlayıp, bastırmaya çalışıyor.

■Bunlar TURUNCU DARBENİN kiralık askerleri, küresel çetenin lejyoner kalemleridir!.

■Kurmayı planladıkları, Türk’ü Anadolu’da yok edecek “ANADOLU İSLAM FEDERE DEVLETİ”ni ilan ederken bir dirençle karşılaşırlarsa, kullanacakları silahlı paralel yapılardır.

■Bugün orada İsrail Devleti var.

■Tarih, ders çıkarılması gereken bir bilim dalıdır.

■Sığınmacı sorunu acilen çözülmelidir.

■Sanmasınlar ki Türk Milleti teslim olacaktır. Sanmasınlar ki Türk Milleti kendine biçilen kefeni giyecektir.

■Bu topraklar çok ihanet gördü.

■Bu topraklar çok haini de gömdü.

■Teslim alamayacaksınız!

■Haram paralarınıza, uyuşturucudan elde ettiğiniz cukkalarınıza, bu milletten çalıp kasaladığınız paralarınıza da sakın güvenmeyin!

---

İYİ HAFTALAR

remzidilan_48@hotmail.com

.....

Yazarın tüm yazıları için tıklayınız

.....

Anahtar Kelimeler:
Remzi Dilan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.