Yine öldürmek istediler: Suikastçının yakalandığı anlar

FBI, Florida'daki golf kulübünde eski Başkan Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" hakkında açıklamada bulundu. Yetkililer suikastçının yakalandığını belirtti.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Florida’daki golf kulübünde eski Başkan Donald Trump’a gerçekleştirilen suikast hakkında açıklamalarda bulundu. FBI yetkilileri suikastçının yakalandığını duyurdu.

Suikastçi golf sahasından uzaklaştıktan sonra plakası saptandı ve elektronik taramayla araç 80 km uzakta görüldü. FBI yetkilileri suikastçının peşine düşerek yakaladı.

Trump’ın kampanya iletişim direktörü Steven Cheung, silah seslerinin ardından Trump’ın güvende olduğunu ve şu anda başka bir ayrıntının bulunmadığını bildirmişti.

Oda tv 'nin aktardığına göre Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden ve Yardımcısı Kamala Harris’in, Trump’ın golf oynadığı Trump Uluslararası Golf Sahası’ndaki güvenlik olayıyla ilgili bilgilendirildikleri ve Trump’ın güvende olduğunun kendilerini rahatlattığı ifade edildi. Güvenlik güçleri olayla ilgili düzenli bilgi almaya devam edileceği belirtilmişti.

Anahtar Kelimeler:
TrumpSuikastABD Seçimleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.