ALİ BEKTAN yazdı: "Trump’ın Küreselcilerle Savaşı Var"

ABD Başkanlık Seçimleri sırasında 13 Temmuz’da suikasta uğrayan Trump seçildiği zaman hava durumunu manipüle eden ve insanları havadan zehirleyen Chemtrails püskürtme operasyonları yapan isimleri başkan olunca tutuklamaya hazırlanıyor.

Küreselcilerin adayı Joe Biden’ın geri çekilmesinden sonra adaylığa alan Kamala Harris ile yarışta olan Trump’ın bizce seçilme şansı o kadından daha yüksektir. ABD Halkını koruyan kişi olarak Kilise tarafından lanse edilen Trump komplo teorilerini de göz ardı etmiyor.

Havadan İlaçlama konusunu ABD üzerinde de deneyenlerin isteği nüfus kontrolü yapmak, Baryum ve Alüminyum gibi zehirli toksinleri yaymak için püskürtme operasyonu yapanları durdurmak istiyor. Trump seçilip de bunlara karşı bir operasyon yaparsa bizde rahat edeceğiz. Çünkü Türkiye yıllardır havadan ilaçlanıyor.

2016 senesinde yazdığım “Dünyanını Gizli Silahları” kitabımda açıkladığım Chemtrils konusunu, 2012 Temmuz ayında TVEM Kanalında bahsettiğim “21 Yüzyıl Şifreleri” kitabımda da açıklamıştım. Türkiye’de halkın birçoğunun bu ilaçlamadan dolayı psikolojilerinin bozulmasından yorgunluk, bitkinlik ve hastalıkların çoğalması göze çarpmaktadır.

Trump, Chemtrails püskürtme operasyonuna karıştığı iddia edilen üst düzey isimlerin tutuklanması için yetkililere emir vermeye hazırlanıyor. Bu üst düzey tutuklamalar, eylemlerinin tam kapsamının farkında olmayan operasyonel personelden ziyade, bu faaliyetleri düzenleyen rejimin tepesindeki kişileri hedef almayı amaçlamaktadır. Bu, hesap verebilirlik ve şeffaflık yönünde atılmış önemli bir adımı temsil etmekte olup, en azından dünya nüfusunun sağlığının iyileştirilmesine yardımcı olmaktadır; zira kamuoyu uzun süredir gözlerimizin önünde işlenen bu suçlardan endişe duymaktadır.

ABD başta olmak üzere son zamanlarda dünyayı yakından gözlemleyen herkes gökyüzümüzün değişmekte olduğunu fark ediyor. Bir zamanlar büyük, turuncu renkli bir ateş topu olan güneş şimdi daha beyaz ve daha küçük görünüyor. Bulutlar eskiden cirrus, cumulus ve nimbus oluşumları gibi güzel, doğal şekillere sahipken, şimdi ızgara gibi görünüyorlar ve dev bir hapishane gezegeninin parmaklıklarını andırıyorlar.

Trump’a göre seçkinler bu suçtan paçayı kurtaracaklarını düşünüyorlar. Robert F. Kennedy Jr., hükümetin Amerikalıları ve diğer ülkelerin vatandaşlarını zehirleyen gizli chemtrail operasyonlarını sona erdirme sözü verdiğinde Washington ve Davos'taki iktidar koridorlarında şok dalgaları yarattı.  Robert. F.Kennedy bağımsız başkan adaylığından çekildi ve Trump’ın ekibine katıldı. Onu destekliyor. İki adayın ortak özelliği küreselcilere karşı olmalarıdır.

Trump kampanya ekibinin bir üyesine göre, kanıtlar toplanıyor, arama emirleri hazırlanıyor ve savcılar, kirlilik ve kontrol planlarını ilerletmek için stratosferik püskürtme operasyonlarını kullanan suç kartelini çökertmeye hazırlanıyor.

Medya için her şey Kennedy Jr'ın X'te yayınlanan ve chemtrails püskürtülmüş uçakların görüntülerini gösteren bir videoya ve bu uçakları uçuran pilotlarla ilgili sırları ifşa eden bir dış sese yanıt vermesiyle ters gitmeye başladı.

Kennedy Jr'ın da açıkladığı gibi, chemtrails bir komplo teorisi değil, bir komplo suçudur ve Trump yönetiminin bir parçası olarak, faillerin ortaya çıkarılmasını ve adalete teslim edilmesini sağlayacaktır.

Hükümetin, ordunun ve özel şirketlerin chemtrails püskürttüğüne ve çevreyi jeo-mühendislikle değiştirdiğine dair gerekli tüm kanıtlar toplandı. Teknolojik potansiyel, neredeyse bir asır öncesine dayanan patentlerle kanıtlanmıştır ve uçaklar püskürtme için özel olarak tasarlanmış ve modifiye edilmiştir.

Project Cirrus ve Operation Popeye gibi yayınlanan belgeler, ordunun bu teknolojileri hava durumunu değiştirmek, kasırgaları kontrol etmek, bulutları aşılamak ve hatta savaş yürütmek için kullandığını gösteriyor. Yağmur suyu, toprak ve hava analizleri, bu patentlerde ve hava modifikasyonuna ilişkin yayınlanan belgelerde “Haarp İklim Silahı”nın kullanıldığı da görülüyor.

Bunlar sağlam bir kanıtlar ama yine de inkar etmeye çalışıyorlar.

NOAA'nın hükümet web sitesi bile geçmiş ve mevcut jeomühendislik ve hava manipülasyonu programlarını listelemekte, hava durumunu değiştirmek ve toksinleri yaymak için partikül püskürten uçakların kullanımını açıkça tanımlamaktadır. 

Trump’ın kazanması ile sanıyorum küreselcilerin bu planları bozulacaktır.

.....

Yazarın tüm yazıları için tıklayınız

.....

Anahtar Kelimeler:
Ali Bektan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.