Bursa Arena E'Gazete
2024-08-16 11:19:23

Sen Var ya, Çok Güzelsin!

LEY SABAH

16 Ağustos 2024, 11:19

Sen var ya, çok güzelsin!

Yalnızlığının gücünü yürüyüşünde, bakışında taşıyorsun. Güzelliğin güzellikle, bilincin bilinçle çoğaldığının farkındasın. Yaşamın senin düşüncelerinin yansıması olduğunu zor da olsa anlamışsın. Bu nedenle yaşama tutunduğun bilinç ipini kalınlaştırmaya devam etmektesin! Ona buna rağmen güzelsin. Ne yapayım, çoğunluk güzel olduğunun farkında değilse!

Sen var ya, çok hafifisin!

Geçmişten hiçbir yük, kırgınlık taşımıyorsun. Sorumluluk duyacağın ve sahip olduğun bir şey yok. Sahiplendiğin her şeyin, senin sahibin olduğunun fikrine ulaşmışsın. Az yemekle, az eşyayla ama tatminkar yaşamaktasın. Ne düşüncelerin, ne de sahiplendiklerin ayağında pranga. Neler neler bırakmışsın kim bilir daha ardında!

Sen var ya, çok akışkansın!

Dinginsin, yargısızsın, kaygısızsın. Duygusal değil, duyarlı olmaya çalışmaktasın. Yaşamla ilgili deneylerini yazarak paylaşmışsın. Yollar yeni yollara, dostlar yeni dostlara açılmış. Ne muhtaç olacak kadar fakir, ne de kaybetme korkusu taşıyacak kadar zenginsin. Bir karınca bir kuş gibi o anda yaşamaktasın. Kimseye muhtaç olmadan yaşayıp, kendini taşıyacak durumdasın. Laf atılmayacak, sözünü sakınmayacak, hatta bedava yolculuk yapacak yaştasın!

Sen var ya, çok şanslısın!

Düzeltemeyeceğin olayları konuşarak büyütmezsin. Dostlarınla da çok zenginsin. Bol sebze ve meyvesi ile bol güneşi denizi ile çok güzel bir ülkedesin. Buraya gelmek isteyen bu kadar yabancıdan doğal olarak şanslısın!

Denizde ıslanmak ile denizde yüzmek aynı zevkte olur mu?

Helal be kardeşim; yaşamı izleyen değil korkusuzca yaşayansın!

Ne güzelsin, tabi ki hayat da sana güzel!

13 Aug 2024

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.