İstanbul'da Renkli ve Saygın Resepsiyon:  "Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yıl Dönümü"

İstanbul'da,  Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü nedeniyle muhteşem bir resepsiyon düzenlendi.  

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen KKTC Barış ve Özgürlük Bayramı 50. Yıl Programı'na KKTC Cumhurbaşkanı Ersin TATAR, Cumhurbaşkanı Danışmanı Prof. Dr. Ata ATUN, İstanbul Başkonsolosu Fatma DEMİREL, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer AKTAŞ, Azerbaycan Milli Platformu T.C Genel Koordinatörü Dr. Elvin ABDURAHMANLI ve Danışmanı Caner KARAKUŞ ile birlikte çok sayıda askeri erkan ve sivil vatandaşlar iştirak ettiler.

Oldukça renkli ve saygın bir düzeyde geçen program vesilesiyle  KKTC Cumhurbaşkanı Danışmanı Prof. Dr. Ata ATUN ve diğer resmi erkanla samimimi görüşmeler gerçekleştirilmiş, Azerbaycan temsilcileri olarak kurumumuzun faaliyetleri ve gündem değerlendirilmiştir.

2021 yılında Azerbaycan ve KKTC  arasındaki ilk resmi teması 1921 yılında diaspora faaliyetleri çerçevesinde kurumumuz gerçekleştirmiştir.

Bu vesile ile bizler de Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Şehitlerimizi ve Gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyor; TÜRKİYE- AZERBYCAN- KKTC Türk Birliğinin kardeşliğinin ilelebed devamını diliyoruz.

Dr. ELVİN ABDURAHMANLI

Azerbaycan Milli Platformu T.C Genel Koordinatörü 

...

bursaarena.com.tr




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.