Rojin'in 18 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı

Van'da günlerden beri kayıp olan Üniversiteli Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulundu. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Rojin'in ilk belirlemelere göre vücudunda herhangi bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Rojin Kabaiş'ten 27 Eylül'de kayboldu. Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Rojin, beraber gitmek istediği arkadaşlarının kabul etmemesi üzerine tek olarak yurttan çıktı.

28 Eylül günü öğle saatlerinde telefonla Rojin'e ulaşamayan arkadaşları polise haber verdi. Olay yerine giden Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gölde arama çalışmaları başlattı.

28 Eylül'de Van Gölü Sahili'nde Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Telefon incelenmek üzere polise teslim edildi.

10 Ekim'de Rojin'e ait başörtüsü bulundu. Rojin Kabaiş'ten bugün acı haber geldi. 18 gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin'in cansız bedeninin Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğunu X hesabından açıkladı.

DETAYLARA HALKTV.COM.TR ULAŞTI

Halktv'de yer alan habere göre, Gölden çıkarılan Rojin'in kıyafetlerinin üzerinde olduğu, uzun süre suda kalması sebebiyle cesedinin şiştiği öğrenildi. Van Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi başlayan Rojin'in vücudunda herhangi bir darp vs gibi bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Orta kulak ameliyatı olduğu öğrenilen Rojin'in bu ameliyat sonrası şiddetli ağrıları olduğu ve psikolojisinin bozuk olduğu öne sürüldü.

KAYITLARA ŞÜPHELİ ÖLÜM GEÇTİ

Kayıp olarak aranan Rojin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından kayıtlara 'Şüpheli ölüm' olarak geçti. İntihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulan Rojin'in kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonrası ortaya çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.