Menajeri Kübra Kalem Baykara "Metin Uca'nın cenaze proğramı" nı açıkladı

Dün gece hayatını kaybeden Metin Uca'nın Menajeri Kübra Kalem Baykara, bugün (c.tesi) saat 11.00'de başlatılacak uğurlama proğramı ve ertesi (pazar) günü yapılacak cenaze töreni ile ilgili detayları açıkladı.  

Sosyal medya sayfasında bir mesaj yayınlayan Kübra Kalem Baykara, "Acı kaybımız Metin Uca cumartesi günü saat 11.00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek veda töreni ile son yolculuğuna uğurlanacaktır. Cenazemiz ise pazar günü öğle namazına müteakip Ankara Kocatepe Camii’nden alınarak Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedilecektir” dedi.

Menajeri Baykara daha önceki açıklamasında, "15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekti. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildi. 72 saati atlatmayı, ardından tedavisine devam edebilmeyi umuyoruz" demişti.

Önceki gün taburcu olması beklenilen Uca'nın rahatsızlığı tekrarlanınca acilen ameliyata alındığı ve oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbiren entübe edildiği de açıklanmıştı.

Tüm çabalara rağmen kurtarılamamış ve Metin Uca dün gece saat: 01.30 sularında, hayata veda etmişti.   

bursaarena.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.