Halk TV iddianamesinde gazeteciler için istenen cezalar belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun düzenlediği basın toplantısında adı geçen bilirkişi ile yapılan görüşmenin ses kaydının Halk TV'de yayınlanmasının ardından başlayan soruşturmada gazeteciler için istenen cezalar belli oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bilirkişi konuşması sonrası Halk TV'de bilirkişi ile yapılan görüşmenin ses kaydının yayınlanmasının ardından başlayan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. 

Habertürk'te yer alan habere göre; Halk TV'de gazeteci Barış Pehlivan ile Kürşad Oğuz'a "Kişiler Arasındaki Aleni Olmayan Konuşmaları Kayıt Etmek, Yargı Görevini Yapanı Etkileme, Kayda alınan konuşmaların basın, yayın yoluyla yayınlanması" suçlamasıyla 6 yıldan 14 yıla, soruşturma kapsamında tutuklanan Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Seda Selek ve Serhan Asker'e, "Kayda alınan konuşmaların basın, yayın yoluyla yayınlanması, Yargı Görevini Yapanı Etkileme" suçlamasıyla 4 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.