Gecenin kulisi... Babacan ve Davutoğlu ne karşılığında anlaştı

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanlığına aday gösterilecek. DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan ise iki partinin birleşmesinin ardından Genel Başkan olarak yoluna devam edecek...

Katıldığı bir televizyon programında Gelecek Partisi ile birleşme sinyali veren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan "Gelecek Partisi ile birleşme için görüşme trafiğimiz var. İki partinin birleşmesinin ötesinde, farklı partilerden milletvekillerini de dahil ederek yeni bir grup oluşur mu diye de bakıyoruz" demişti.

Babacan'ın sözlerine Gelecek Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin yanıt verdi.

Gelecek Partisi Grup Başkanvekili Şahin, "Bade Harabül Basra" şeklinde paylaşımda bulundu.

"Bade Harabül Basra", Türkçesiyle "Basra harab olduktan sonra" yani "iş işten geçtikten sonra" anlamına geliyor.

Gecenin kulisi... Babacan ve Davutoğlu ne karşılığında anlaştı - Resim : 1

KULİSLERDE TAM TERSİ KONUŞULUYOR

Yaşanan gelişmelerin ardından Odatv’nin kulislerden edindiği bilgiler ise bu açıklamaların tam tersi yönünde.

Buna göre önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanlığına aday gösterilecek.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan ise iki partinin birleşmesinin ardından Genel Başkan olarak yoluna devam edecek.

BABACAN İKİ GÜN ÖNCE NE DEMİŞTİ

Ali Babacan HalkTV’de İsmail Küçükkaya’nın Çalar Saat programına konuk olduğunda birleşme ya da grup kurma iddialarıyla ilgili konuşmuştu.

Babacan açıklamasında “Gelecek Partisi ile iki parti acaba birleşebilir mi diye bir görüşme trafiğimiz var şu anda. Ya da birleşme olur, bir grup olur, ama bu grup orada kalmamalı, Meclis'ten başka siyasi partiden arkadaşları da dahil ederek, çok daha güçlü ve yeni bir grup, sadece iki parti birleşmesi değil de onun da ötesinde bir grup oluşur mu diye bakıyoruz” demişti. (Odatv)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.