FETÖ Elebaşının ölümüne taziyede bulunanlar hakkında yasal işlem başlatıldı

Fetö örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in öldü haberinden sonra sosyal medya hesapları üzerinden taziye mesajında bulunan muhtelif kişilere ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya bu açıklamasında övücü ve taziye niteliğindeki paylaşımlara yönelik yapılan denetimlerde 177 sosyal medya hesap yönetici hakkında işlem başlatıldığını belirtti.

Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle;

"Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımızca; FETÖ elebaşının ölümü sonrası sosyal medya platformlarında FETÖ propagandası yapan, övücü nitelikte paylaşımda bulunan ve taziye niteliğinde paylaşımlar yaptığı değerlendirilen 177 sosyal medya hesap yöneticisi tespit edilmiştir. Siber Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Güvenlik Daire Başkanlıklarımızca bu hesap yöneticileri hakkında işlem başlatılmıştır. Siber suç ve suçlularla mücadele için 7/24 sanal devriyelerimiz görevinin başında"

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.