Ankara'yı yine sağanak yağmur vurdu!

Ankara'da etkili olan kuvvetli gök gürültülü sağanak nedeniyle yollar suyla doldu. Arızalanan araçlar yolda kaldı.

Ankara öğle saatlerinde gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışa teslim oldu. Şehrin birçok yerinde etkili olan yağmur, kısa sürede yolları göle döndürdü ve trafikte aksamalara neden oldu.

Yenimahalle'de sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı araçlar sel sularının biriktiği yollarda arızalanarak mahsur kaldı.

Karşıyaka Mezarlığı Yolu da yağmurda sürüklenen taşlarla kapandı. Yolun ulaşıma kapanması nedeniyle sürücüler alternatif güzergahlara yöneldi.

Etlik Yayla Mahallesi'nde sel sularının taşıdığı taşlar cadde ve sokaklarda birikti. Mahalle sakinleri, sel sularının yol açtığı tahribatı kendi imkanlarıyla gidermeye çalıştı.

Olumsuz hava koşullarının akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, vatandaşların sel riski bulunan bölgelerden uzak durmaları ve dikkatli olmaları istendi.

1 ÇOCUK SELE KAPILDI
Sele kapılarak park halindeki bir aracın altında kalan bir çocuk, vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı. Olayda yaralanan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.