Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa etti

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı da olan Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun uyuşturucu kaçakçılığından tutuklanması nedeniyle partisinden istifa etti.  

Milletvekili Zenbilci’nin oğlu T.Z.'nin, aracı içerisinde 20 Kğ uyuşturucu ile yakalanarak tutuklandığı ve soruşturmanın Osmaniye Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü öğrenildi. Suç unsuru uyuşturucunun yakalandığı aracın Milletvekili Ahmet Zenbilci'ye ait olduğu anlaşıldı. 

Bunun üzerine şahsi sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Zenbilci; “Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin, mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygıyla." dedi.

Zenbilci'nin bu açıklamasından sonra sosyal medya hesabını kapattığı da anlaşıldı.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.