Daum gizlice gömüldü

Alman futbol efsanesi, ünlü teknik adam Cristoph Daum için Rhein Energie Stadı'nda duygusal bir anma töreni düzenlendi.

BeşiktaşFenerbahçe ve Bursaspor'da görev yapan ve 25 Ağustos'ta yaşamını yitiren Daum için FC Köln takımının Rhein Energie Stadyumu'nda düzenlenen törene, Türk ve Alman spor camiasından binlerce kişi katıldı.

Törende duygusal anlar yaşanırken Daum'un vasiyeti üzerine 'Bir başkadır benim memleketim' şarkısı orkestra tarafından canlı olarak çalındı.

ead4301858445c7f5a068315f40a23675a41e140.webp

GİZLİ CENAZE TÖRENİ
Halktv'nin aktardığı habere göre, şimdiye kadar gizli tutulan cenaze törenine dair bilgiler Alman basınında ilk kez açıklandı.

70 yaşında hayatını kaybeden ünlü Alman teknik adamın cenaze töreni Köln'ün Lindenthal bölgesindeki Melaten Mezarlığı'nda gerçekleşti.

Cenazeye Daum'un ailesi ve sınırlı sayıdaki yakın çevresi katıldı.

Alman basının Christoph Daum'un eşi Angelica Camm-Daum'un ve oğlu Marcel'in oldukça üzüntülü olduğunu ve sade bir törenle efsane teknik adamın toprağa verildiğini açıkladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.