Gün geçmiyor ki kaçaklar ve şeriat yanlıları ile ilgili bir habere tanıklık etmeyelim. Artık ülkemizde neredeyse biz yabancı olduk.

Hatay belediye başkanı, 22 yaşındaki kadının 8. çocuğunu doğurduğunu söyledi. 13/15 yaşından itibaren doğumlar başlıyor, doğan 10 bebekten 8’i Suriyeli. Kaçkınların 4-5 karısı var. Gerisini varın siz hesap edin.

Ülkemiz, ekonomi ve doğumla zapt ediliyor.  Yedi düvele karşı savaşan Türk ulusu bu gidişe dur diyemiyor. Ensar uyutmaları ile çoğunluk uyumaya devam ediyor.

Çanakkale’miz de bundan nasibini almış. Geçenlerde alışverişe gittiğim bir çiftlikte çalışan gencin, Suriyeli olduğunu öğrendim. ÇOMÜ’de okuyormuş. Üniversitemize nasıl girdi, kimlerin hakkını yedi acaba?

Suriyeli bir işyerine çalışmak için başvuran bir Türk üniversite öğrencisine ‘yabancıları çalıştırmıyoruz’ diyorlar. Biz onları ülkemize alıp, bakarken.

Bunlar yetmezmiş gibi metroda, sokakta açık giyinen kadınlar, kaçkınlarca çeşitli şekillerde taciz ediliyor, Müslüman olmamakla suçlanıyorlar.

Bir de bizim imam H. Konakçı denen meczup çıktı ortaya. Bir söz söyledi, kırk akıllı çıkaramadı. Hatay’ın çoğunluğu Arapmış, Fransızlar camilerde ezanı yasaklamazken, Hatay Türkiye’ye katılınca yasaklanmış. Türkler Fransızlardan bile zalimmiş... Tabii ki bunlar birer kukla. Nabız yokluyor, tepki ölçüyor.

Tepkiler fazla olunca Diyanet lütfedip soruşturma açtı. Soruşturmadan bir şey çıkacağı da yok zaten.

Şimdiye kadar adaletsiz biçimde muhalifler, çeşitli bahanelerle hapse atılırken, Hizbullahçılar çıkarılmadı mı? Son örneği gerçekleri anlatan gazetecilerimiz değil mi?

Babamız Demirel ne demişti?

Keser döner sap döner, gün olur hesap döner”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.