Siyonist generalden Natanyahu'ya "Lübnan" uyarısı

İşgalci  İsrail'in emekli generali Brick, Binyanim Netanyahu'dan Gazze Şeridi'ne yönelik savaştan ders almasını, savaşın kapsamını Lübnan'a genişletmemesini istedi.

İsrail ordusunun emekli generali İshak Brick, Netanyahu'yu savaşı Lübnan'a genişletme konusunda uyardı.

"İsrail ordusu Hamas'ı yenemezse Hizbullah'ı da yenemez." diyen General Brick, İşgalci rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, bu rejim ile Filistin direnişi arasında önerilen mevcut ateşkes anlaşmasına yeniden karşı çıkmasına dikkat çekerek "Netanyahu anlaşmayı bir kez daha reddederse İsrailli esirleri sonsuza kadar kaybedeceğiz ve bölgesel bir savaşa girmenin eşiğine geleceğiz." ifadelerini kullandı. 

İshak Brick, ayrıca "Gazze Şeridi'ne karşı savaşın devam etmesi zafere yol açmayacak, ancak yenilgiyi daha acı verici hale getirecek." dedi.

IRNA Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.