Fransız başkan küstahlıkta sınır tanımadı!

Lyon Belediye Başkanı Gregory Doucet, Türkiye topraklarını Ermenistan’a ait olarak gösteren bir haritanın önünde çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Fransa'nın Lyon kentinin Belediye Başkanı Gregory Doucet, geçtiğimiz günlerde sözde Ermeni soykırımı gününde düzenlenen bir etkinlikte olimpiyat oyunlarına hazırlanan Ermenistan atletizm federasyonu millî takımı sporcuları ağırladı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN SKANDAL PAYLAŞIM

Doucet, şehrinde Ermeni atletleri ağırlamaktan gurur duyduğunu dile getirerek bu ziyareti kardeşçe ve anlamlı bir etkinlik şeklinde nitelendirdi.

Doucet daha sonra Ulusal Ermeni Hafızası Merkezinde bulunan ve Türkiye topraklarının Ermenistan sınırı içinde yer aldığı harita önünde Ermeni sporcularla beraber poz verdi.

Tepki çeken fotoğraf Lyon Belediye Başkan Yardımcı Silvie Tomic tarafından sosyal medyaya yüklenirken, Gregory Doucet tarafından da paylaşıldı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.