ALİ BEKTAN yazdı: "Trump Ve Kennedy Suikastları Benzerliği"

ABD Eski Başkanı ve Kasım ayındaki seçimlerde Cumhuriyetçi Parti adayı olan Donald Trump’a yapılan suikast girişimi dünyayı ayağa kaldırdı. 20 yaşındaki bir gencin sıktığı mermilerden hafifi yaralı kurtulan ama arkasında oturan 3 kişiden biri öldü, 2’si ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Trump sadece sağ kulağından vurularak ucuz atlattı.

ABD Devletini geri planda yöneten Küreselci Ailelerin başkan adayı ise hasta Joe Biden olurken, Trump her geçen gün seçimi kazanma şansını arttırıyordu. Peki, bu suikastı yapan veya yaptırılan 20 yaşındaki Thomas Mathew Crooks’un amacı Trump’ı yaralamak mı? Yoksa öldürmek mi? Çözülmesi gereken konu budur.

Siz suikast yapıp birini öldürecekseniz o zaman iyi bir suikast tüfeği bulursunuz. 137 metrede ise hedefi vurursunuz. Amerikan aksiyon filmlerinde kilometrelerce uzaktan insanlar vuruluyor. O zaman amaç Trump’ı böyle korkutmak ve onun seçimden çekilmesini sağlamak olabilir mi? Bizce olabilir.

Olay zamanında bazı görgü tanıkları çatıdaki eli tüfekli adamı görüp polise bildirmelerine rağmen, polisin ilgilenmemesi soruşturulması gereken bir şüpheli olaydır.

Trump seçim gezilerinde ABD halkına ekonomik reformlar sunacağını açıklarken, silah fabrikalarına sahip olanların desteklediği Rusya-Ukrayna Savaşı’nı durduracağını, Gazze Savaşı’nda da İsrail’in barış yapması için baskı uygulayacağını açıklamıştı.

Son aylar da dünya’da 3. Dünya Savaşı çıkacak diye ortalığı karıştıran Başkan Biden’ın, Turmp karşısında ezilemeye başlaması, Demokratların Biden yerine başka bir adayla seçime katılması konuşuluyor.

Trump ilk başkan adayı olduğu 2016’da rakibi Hillary idi ve Dünya onun ABD’nin ilk kadın başkanı olacağını düşünüyordu. Seçimden 15 gün kadar önce Amerika Kiliseler Birliği Kardinal’i TV’lere çıkıp ABD halkına seslendi. Hillary denen kadının Şeytana’a taptığını halkın ona değil ülkesi ve kilise için çalışacak Trump’a oy vermesini istedi. O sırada anketlerde yüzde 10 önde olan Hillary seçimi 800 bin oy farkı ile kaybetti. Sonuçta Trump oy farkını kapatıp öne geçip başkan oldu.

Trump ayrıca halka “küreselcilerin ülkenin ve halkın parasının Ortadoğu’da harcandığını ve 3 trilyon dolar ile ABD’nin zenginleşeceğini” söylemişti. Bu söylemi devam ediyor. Trump’a yapılan suikast girişimi 1960’ların ünlü Başkanı Kennedy’e yapılan suikast ile benzerlik gösteriyor.

KENNEDY 1963’TE NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ

Kennedy Suikastı üzerinden 60 sene geçti. O zamanlar yeni yeni bir güç olarak ortaya çıkan Küreselci Aileler ABD Devletini kontrol ediyorlardı. Dallas’daki suikasttan önceki olaylar şöyledir:

1-Kennedy ABD Merkez Bankası FED’i devlete bağlamak istiyordu. Bu gün FED 150 özel bankadan kurulan bir kurum. ABD Dolarını basıyor ve hükümete faiz ile veriyorlardı. Kennedy bunu ortadan kaldırmak için Haziran 1963’de 2 trilyon dolar basılması emrini verdi.

2-ABD Ordusunun Vietnam’dan çekilmesini orada savaşa girilmesini bitiriyordu. Emri verdi. “İlk askerler Vietnam’dan evlerine Noel’de gelsin” dedi.

3-İsrail’in nükleer çalışması ABD’yi Ortadoğu’da zora sokuyordu. Kennedy bu konuda Uluslararası Atom Komisyonu’nun kontrol etmesini istiyordu. İsrail reddediyordu.

Bu 3 nedenden dolayı Kennedy profesyonel tetikçilerin olduğu suikastle öldürüldü. Katil olarak gösterilen Lee Harvey Oswald ise kurban bir adamdı. Tüfek ile 3 kere ateş etti derken, tanıkları 5 veya 6 el silah sesi duyduklarını açıkladılar. Ayrıca Oswald’ın el ile kurulan tüfeği bir atış yaparken, ondan sonra tutukluk yapıyordu.

Kennedy’nin ölümünden sonra Johnson uçakta ABD Başkanı oldu. İlk işi Vietnam’da Savaşı büyüttü. 1975 yılına ABD Hükümeti 600 milyar dolarlık yani günümüz parası ile 3 trilyon dolarlık silah siparişi verdi.

Suikastın ardından gelen ört bas olayları sonucunda Kennedy acele gömüldü. Otopsi raporunun ilk yapılanı doktor tarafından yakıldı. İkinci Otopsi raporu kayboldu.

2 Yıl sonra kurulan Warrenm Komisyonu CFR üyelerinden oluşurken amaçları bu işi tek başına Oswald yaptı dediler. Suikastten sonra ilgisiz ama görgü tanığı olan 23 kişi öldürüldü.

60 Yıllık süre bitti ama hala birçok belge saklanırken, bizce onu öldürtenler Dünyayı yöneten küreselci ailelerdir.

Trump da Kennedy ile aynı kaderi paylaşmak üzere idi, oyun ters tepti ve tahminime göre Kasım ayında büyük bir farkla ABD başkanı olacaktır.

.....

Yazarın tüm yazıları için tıklayınız

.....

Anahtar Kelimeler:
Ali Bektan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.