13 yaşındaki sekizinci sınıf öğrencisi genç kıza, aynı sınıftaki iki erkek arkadaşının düzenlediği rezil ve iğrenç oyunun gerçek bir öyküsüdür bu.

Vahşetin, soysuzluğun böylesi, yaratıkların en şereflisi olan insan yüreğini yakıp kavurur.

Zülüm karşısında ağlama üstünlüğü olan güzel yürekli insanları da gözyaşına boğar..

Yontulmamış, leş kursaklı şerefsizler, haysiyetsizler, bataklık iğrençliğindeki hayvani kişilik ve kimlik yapılarıyla dehşeti yaşatmışlardır bu yavruya.

-Bize gel üçümüz hep birlikte bir şeyler yer içer film seyrederiz, eğleniriz.. Diye ikna ederler.

-Kız kardeşleriniz de gelirse niye olmasın ki.. Diyecek eğitimi alamamış bu saf yavru, dehşetin alçak ve pespaye tuzağına düşer.

Bir süre geçtikten sonra kirli amaçlı bu gençler kıza tecavüz etmeye kalkar. Direnip bağırması karşı koyması bir türlü yarar sağlamasa da, bir şekilde kaçıp kurtulmayı başarır.

Tecavüz girişim görüntülerini kayda alan leş kursaklı gençler ertesi günlerde genç kıza şantaj yapmaya başlarlar. Ailen duyarsa seni keser, cinayetten tutuklu cezaevindeki abin seni lime lime doğrar tehditlerinde bulunurlar.

Birkaç gün sonra tanıdığı bir kişi karşısına çıkar ve o da kendisine yardım edip bu durumdan kurtaracağını vaat eder. Umutlanan bu kıza gezindikleri yere yakın bir ağaçlık alanda iki arkadaşıyla birlikte tecavüz ederler. Sağ gözün sol göze inanmaması gerektiği eğitimini alamamış bu yavruya..

Dosta görünene lanet, düşmana rahmet okunması durumudur bu. Sonrasında tecavüz kervanına katılmayan kişi kalmaz. Mahalle muhtarının oğlu ve her kesimden kişiler dahil. Korku, kâbus, dehşet, işkence dolu kara günler başlamıştır bu yoksul ve masum yavru için. Ağzı salyalı, bu alçak ve soysuz grup lise yıllarında da aynı eylemlerle genç kıza dünyayı zindan ederler.

-Kasıklarım ve karnıma şiddetli ağrılar giriyor yeter artık acıyın, insaf edin.. Ağlama ve yalvarmalarına buz bakışlarla karşılık vererek..

Bu rezil ve alçak yürekli, metan gazı kişilikli genç ve başka kişilerin yaptıklarına son vermeye karar verdi… Bir tanıdık yardımıyla Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Bu pis olay başlamadan önce yapmalıydın bu başvuruyu, desek ne anlam taşır? Yargı süreci ve tutuklamalar devam ediyor.

Bu gencecik kızın eşi ve yavrularıyla mutlu bir aile yuvası kurma hak ve özgürlüğünü elinden alan insan görünümlü bu alçak yaratıklar, hesap vermeye ve cezalarını çekmeye devam edecekler.. Yaradanın güzel huy ve hasletlerinden mahrum yetiştirilmiş bu yaratıklar.

Keşke tecavüz ettikleri bu yavruyu kendi kız kardeşleri kadar aziz ve dokunulmaz saysalardı? Akılları göbek altı organlarında kilitlenmiş bu yaratıklar.

Hangi yaşta olursa olsun ne Devleti soyan hırsızların ne de ırz ve namusa tasallut eden bu pisliklerin cezası müebbet hapis olmalıdır. Dünyadaki ve Türkiye’deki pedofili, diğer adıyla sübyancılık tutkunlarının hepsi dahil.. Hiçbir hukuki affa da tabi tutulmadan.

Çorak kafalı ve kirli yürekli bu azgınlıklara gem vuracak tek güç yargıdır.

Sağlık ve esenlik dileklerimle..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.